Succépremiär för Peter Jöback

Äntligen! Som vi hade längtat efter att få möta publiken och bjuda på live-underhållning igen och i lördags var det dags för Peter Jöback att riva av premiären för det nya kungliga konceptet Solliden Sessions. Med både Kungen och Drottningen på plats i publiken, tillsammans med 498 andra glada gäster, kunde Peter bjuda på sin ljuva stämma, fantastiska låtskatt och dessutom driva lite med sin egen ringrostighet – det var ju ändå nästan 1,5 år sedan han stod framför en publik senast. Solen sken och succén var ett faktum. En magisk kväll!

Långhelgen fortsatte med två ljuvliga konsertkvällar till, och även de fick kungligt besök. Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine sågs njuta av en härlig systerkväll tillsammans framför den sollidska scenen. Läs mer om deras kväll här.

Nu när premiären är avklarad längtar vi nästan ännu mer tills det är dags igen. På fredag och lördag ser vi Lena Philipsson bjuda på en konsertkväll som väntas bli både intim och svängig. Det finns endast ett fåtal biljetter kvar så har du inte redan bokat är det hög tid!