Solliden Sessions är tillbaka!

Glada nyheter – efter förra årets succé är Solliden Sessions tillbaka på Öland även sommaren 2022! Med artister som Måns Zelmerlöw, Jill Johnson, Niklas Strömstedt och Arvingarna kan det här inte bli annat än bra.

Såt oss presentera Solliden Sessions 2022 – ett annorlunda konsertkoncept med en avskalad, äkta känsla. Upplev dina favoritartister under bar himmel i den fantastiska svenska och öländska sommaren.

Scenen ligger precis som förra sommaren vid Sollidens Slotts serveringsställe, Kaffetorpet. Med sin placering vid slottsparkens grindar, precis på gränsen till naturreservatet Slottsskogen, är Kaffetorpet närmast en lyrisk konsertplats. Med anor från 1890 kommer Kaffetorpet nu att kunna skriva ny historia med många av Sveriges mest älskade artister som huvudpersoner.

På Solliden Sessions står musiken och publikkontakten i centrum. Utomhusscenen är återhållsamt sparsmakad för att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse. Här sitter du som publik mitt i musiken, mitt i gemenskapen, mitt i sommaren.

Vi vill att alla ska kunna roa sig kungligt på sommaren. Vi ses igen 2022!